PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2004 | 15 |

Tytuł artykułu

Masa i udział elementów cennych z uwzględnieniem stopnia ich otłuszczenia w tuszach wieprzowych zaliczonych do poszczególnych klas systemu EUROP

Warianty tytułu

EN
Weight and percentage of valuable elements in carcasses classified according to EUROP grading system with reference to their rate of fatness

Języki publikacji

PL EN

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Numer

15

Opis fizyczny

s.261-262

Twórcy

autor
  • Katedra Oceny Produktów Zwierzęcych, Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt, Akademia Rolnicza w Szczecinie, ul.Doktora Judyma 4, 71-460 Szczecin
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-2e692bf2-b9d1-40d5-82bf-5a2af1f1ece4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.