Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Wiadomości Parazytologiczne
1985
|
31
|
3
|
Tytuł artykułu
Comparative study of the fatty acids of Trichinella spiralis, Trichinella nativa and Trichinella nelsoni
Autorzy
Sanmartin Duran M.L.
,
Peteiro Carreira B.
,
Santamarina Fernandez T.
,
Fabregas Casal J.
,
Pereira Lorenzo A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Badania porównawcze kwasów tłuszczowych Trichinella spiralis, Trichinella nativa i Trichinella nelsoni
RU
Sravnitel'nye issledovanija zhirnykh kislot Trichinella spiralis, Trichinella nativa i Trichinella nelsoni
Języki publikacji
EN
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Wiadomości Parazytologiczne
Rocznik
1985
Tom
31
Numer
3
Opis fizyczny
p.257-260,fig.,ref.
Twórcy
autor
Sanmartin Duran M.L.
Department of Parasitology, Faculty of Pharmacy, University of Santiago de Compostela, Santiago de Compostela, Spain
autor
Peteiro Carreira B.
Department of Parasitology, Faculty of Pharmacy, University of Santiago de Compostela, Santiago de Compostela, Spain
autor
Santamarina Fernandez T.
Department of Parasitology, Faculty of Pharmacy, University of Santiago de Compostela, Santiago de Compostela, Spain
autor
Fabregas Casal J.
Department of Parasitology, Faculty of Pharmacy, University of Santiago de Compostela, Santiago de Compostela, Spain
autor
Pereira Lorenzo A.
Department of Parasitology, Faculty of Pharmacy, University of Santiago de Compostela, Santiago de Compostela, Spain
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2e47b91e-5b82-40f9-9561-0e5339520f4f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.