Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1983
Tom
35
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Rozmawiamy z mgr inż. Eugeniuszem Machajem, przewodniczącym Zarządu Sekcji Przemysły Mięsnego Stowarzyszenia Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego
(
Lekawski K.
)
artykuł:
Wykorzystanie zawartości żołądków trzody chlewnej i przedżołądków przeżuwaczy na paszę
(
Pezacki W.
)
artykuł:
Elementy teorii techologicznych procesów jednostkowych przemysłu mięsnego. Niekonwencjonalne utrwalanie żywności. Zmiany przechowalnicze. Część VIII
(
Tyszkiewicz S.
)
artykuł:
Stan i przezwyciężanie kryzysu mięsnego
(
Urban R.
)
artykuł:
Kilka uwag na temat mięsa PSE i DFD
(
Bykowski W.
)
artykuł:
Wagikon - nowoczesne urządzenie do produkcji parówek
(
lek
)
artykuł:
Zaopatrzenie surowcowe Zakładów Drobiarskich w Siedlcach w latach 1977-1982
(
Stulich R.
)
artykuł:
Studium specjalizacji zawodowej inżynierów przemysłu spożywczego
(
lek
)
artykuł:
Wypadki przy obsłudze bydla rzeźnego w zakadach mięsnych
(
Wichlacz H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.