Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Innowacyjne Mleczarstwo
Rocznik
2013
Tom
01
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Innowacyjne produkty mleczarskie a znaczenie analizy sensorycznej w kształtowaniu jakości
(
Gatarska A.
)
artykuł:
Możliwości zastosowania wysokich ciśnień w technologii potencjalnie probiotycznych mlecznych napojów fermentowanych
(
Grzeskiewicz A.
)
artykuł:
V Międzynarodowe Sympozjum Rozpyłowego Suszenia Produktów Mleczarskich
(
Zander Z.
)
artykuł:
Mikroflora serów dojrzewających
(
Kolakowski P.
,
Kowalska M.
,
Sedrowska-Cwiek J.
)
artykuł:
Perspektywy rozwoju polskiego przemysłu spożywczego w świetle badań foresightowych
(
Michalczuk L.
)
artykuł:
Organizacja badań w Unii Europejskiej w ramach perspektywy finansowej na lata 2014-2020
(
Babuchowski A.
)
artykuł:
Centrum Badawczo-Rozwojowe dla branży mleczarskiej
(
Sliwinski M.
)
artykuł:
Skąd się biorą mikotoksykozy u bydła
(
Gajecki M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.