Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Elementology
2018
|
23
|
2
|
Tytuł artykułu
Does the addition of spices change the content of fluoride and antioxidants in black tea infusions?
Autorzy
Janda K.
,
Jakubczyk K.
,
Wozniak K.
,
Siwiec E.
,
Wolska J.
,
Gutowska I.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Elementology
Rocznik
2018
Tom
23
Numer
2
Opis fizyczny
p.599-609,ref.
Twórcy
autor
Janda K.
Department of Biochemistry and Human Nutrition, Pomeranian Medical University in Szczecin, Broniewskiego str. 24, 71-460 Szczecin, Poland
autor
Jakubczyk K.
Department of Biochemistry and Human Nutrition, Pomeranian Medical University in Szczecin, Broniewskiego str. 24, 71-460 Szczecin, Poland
autor
Wozniak K.
Department of Biochemistry and Human Nutrition, Pomeranian Medical University in Szczecin, Broniewskiego str. 24, 71-460 Szczecin, Poland
autor
Siwiec E.
Department of Biochemistry and Human Nutrition, Pomeranian Medical University in Szczecin, Broniewskiego str. 24, 71-460 Szczecin, Poland
autor
Wolska J.
Department of Biochemistry and Human Nutrition, Pomeranian Medical University in Szczecin, Broniewskiego str. 24, 71-460 Szczecin, Poland
autor
Gutowska I.
Department of Biochemistry and Human Nutrition, Pomeranian Medical University in Szczecin, Broniewskiego str. 24, 71-460 Szczecin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5601/jelem.2017.22.3.1462
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2d3ed028-82f4-4389-b460-a37f898f02a4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.