Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
159
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Wydawca
-
Rocznik
1974
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
159
artykuł:
Wpływ kompleksów wapniowych na polaryzację skrob i niektórych cukrów
(
Boruch M.
)
artykuł:
Skład węglowodanów towarzyszących glukozie otrzymanej na drodze enzymatycznej hydrolizy skrobi
(
Pierzgalski T.
,
Sroczynski A.
)
artykuł:
Wstępne badania nad wpływem preparatów celulolitycznych i macerujących na tkankę bulw ziemniaka
(
Rzedowski W.
)
artykuł:
Wpływ eteryfikacji na właściwości błonotwórcze i wzmacniajace skrobi karboksymetylkowej
(
Grzeskowiak M.
)
artykuł:
Wpływ różnych czynników na proces krystalizacji glukozy
(
Sroczynski A.
,
Zglinski W.
)
artykuł:
Wpływ niektórych środków chemicznych stosowanych w uprawie ziemniaka na właściwości skrobi
(
Leszczynski W.
,
Lisinska G.
,
Sobkowicz G.
)
artykuł:
Dekstrynizacja skrobi ziemniaczanej w środowisku kwaśnym
(
Skalski J.
,
Sroczynski A.
)
artykuł:
Wpływ różnych czynników na końcowy stopień scukrzenia (DE) oraz skład cukrów w skrobiowych hydrolizatach, otrzymanych przy zastosowaniu pleśniowego preparatu amylolitycznego
(
Grzeskowiak M.
,
Kaczmarek R.
,
Remiszewski M.
)
artykuł:
Zastosowanie wyparki Centri-therm do zagęszczania ekstraktów Amylolitycznych z pleśni Apergillus oryzae
(
Kluszczyk H.
,
Bernat J. A.
,
Rzedowski W.
)
artykuł:
Stabilność i charakterystyka płynnego preparatu amylolitycznego z Aspergillus oryzae
(
Bernat J. A.
,
Rzedowski W.
)
artykuł:
Stabilność lepkości i wpływ pH na lepkość skrobi utlenionych i acetylowanych
(
Mezynski I.
,
Pawlak J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.