Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2014
|
12
|
Tytuł artykułu
Ayran, kurut i torba jogurt - czyli tureckie mleczne produkty fermentowane
Autorzy
Tomczyk O.
,
Solowiej B.
Warianty tytułu
EN
Ayran, Kurut and Torba yoghurt - the Turkish femented milk products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
mleczne produkty fermentowane
Turcja
ayran
kurut
torba jogurt
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2014
Numer
12
Opis fizyczny
s.34-36,rys.,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Tomczyk O.
Zakład Technologii Mleka i Hydrokoloidów, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
Solowiej B.
Zakład Technologii Mleka i Hydrokoloidów, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2cafc966-639f-47e0-a316-ba923587d823
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.