Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
1991
|
26
|
02
|
Tytuł artykułu
Badanie kinetyki rozkładu witaminy C podczas przechowywania nie blanszowanej kapusty brukselskiej
Autorzy
Klimczak J.
,
Irzyniec Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
przechowalnictwo
technologia
kinetyka
witamina C
blanszowanie
wyniki badan
energia aktywacji
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
1991
Tom
26
Numer
02
Opis fizyczny
s.12-14.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Klimczak J.
Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
Irzyniec Z.
Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2c96a0f4-6941-489a-81ea-9da2413c29d5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.