Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1980
|
31
|
3
|
Tytuł artykułu
Badania mikrobiologiczne nowo pozyskanego teksturowanego białka mleka i wysoko białkowych produktów spożywczych z udziałem teksturatu jako zamiennika mięsa
Autorzy
Szydlowski A.
,
Ogonowska D.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Mikrobiologicheskie issledovanija novogo teksturirovannogo belka moloka i vysokobelkovykh pishhevykh produktov poluchennykh pri uchastii tekturata kak zamenitelja mjasa
EN
Microbiological investigations of a newly obtained textured milk protein and high-protein food products using texturate as a meat substitute
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1980
Tom
31
Numer
3
Opis fizyczny
s.293-300,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szydlowski A.
Zakład Białka Spożywczego, Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Przemysłu Gastronomicznego i Artykułów Spożywczych "Społem" w Łodzi, Łódź
autor
Ogonowska D.
Zakład Białka Spożywczego, Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Przemysłu Gastronomicznego i Artykułów Spożywczych "Społem" w Łodzi, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2c48fcee-0e08-4a9b-9277-9ac3ef666c68
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.