Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Horticultural Research
2014
|
22
|
2
|
Tytuł artykułu
Quality potential of some new pear cultivars – how to obtain fruit of the best sensory characteristics?
Autorzy
Konopacka D.
,
Rutkowski K. P.
,
Kruczynska D. E.
,
Skorupinska A.
,
Plocharski W.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
pear
plant cultivar
maturity
normal atmosphere
controlled atmosphere
ripening
firmness
harvest
sensory attribute
eating quality
quality characteristics
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Horticultural Research
Rocznik
2014
Tom
22
Numer
2
Opis fizyczny
p.71-84,fig.,ref.
Twórcy
autor
Konopacka D.
Department of Fruit Storage and Processing, Research Institute of Horticulture, 96-100 Skierniewice, Konstytucji 3 Maja 1/3, Poland
autor
Rutkowski K. P.
Department of Fruit Storage and Processing, Research Institute of Horticulture, 96-100 Skierniewice, Konstytucji 3 Maja 1/3, Poland
autor
Kruczynska D. E.
Department of Pomology and Nursery, Research Institute of Horticulture, 96-100 Skierniewice, Konstytucji 3 Maja 1/3, Poland
autor
Skorupinska A.
Department of Fruit Storage and Processing, Research Institute of Horticulture, 96-100 Skierniewice, Konstytucji 3 Maja 1/3, Poland
autor
Plocharski W.
Department of Fruit Storage and Processing, Research Institute of Horticulture, 96-100 Skierniewice, Konstytucji 3 Maja 1/3, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.2478/johr-2014-0024
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2bdebd28-e27f-4b4e-a691-cd5c32ba6ad0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.