Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Food
2014
|
3
|
Tytuł artykułu
Ekologiczna specjalność z Łącka
Autorzy
Kujawa J.
Warianty tytułu
EN
Ecological specialty from Lacko
Języki publikacji
PL
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
firma Tlocznia Maurer
soki owocowe
napoje alkoholowe
cydr
wina
destylaty
asortyment
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Food
Rocznik
2014
Numer
3
Opis fizyczny
s.52,fot.
Twórcy
autor
Kujawa J.
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2b2aebd0-07df-4740-89d8-4be1c716991e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.