PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1984 | 38 | 5 |

Tytuł artykułu

Kilka słów o obyczajach kulinarnych współczesnych Asyryjczyków

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

38

Numer

5

Opis fizyczny

okl.3-4,rys.

Twórcy

autor
  • Instytut Technologii Zywności Pochodzenia Roślinnego, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-2b249f79-5d2f-4fbf-8903-1a56f9e4dcbf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.