Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
International Agrophysics
2020
|
34
|
2
|
Tytuł artykułu
Comparison of sorption properties of black pepper of different fineness levels using selected models
Autorzy
Ocieczek A.
,
Pukszta T.
,
Chilumbo V.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
International Agrophysics
Rocznik
2020
Tom
34
Numer
2
Opis fizyczny
p.161-171,fig.,ref.
Twórcy
autor
Ocieczek A.
Department of Commodity Science and Quality Management, Gdynia Maritime University, Morska 83, 81-225 Gdynia, Poland
autor
Pukszta T.
Department of Commodity Science and Quality Management, Gdynia Maritime University, Morska 83, 81-225 Gdynia, Poland
autor
Chilumbo V.
Academy of Fishery and Marine Sciences, Mocamedes, Namibe, Angola
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.31545/intagr/117532
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2b0977a3-5bc6-433f-b855-e4f4fb64f193
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.