Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Animal Science, Biology and Bioeconomy
2018
|
36
|
1
|
Tytuł artykułu
Wartość rzeźna i jakość mięsa świń ras lokalnych w Polsce
Autorzy
Prasow M.
,
Babicz M.
,
Domaradzki P.
,
Skalecki P.
,
Litwinczuk .
,
Kaliniak A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Slaughter value and quality of meat of Polish local breed pigs
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
trzoda chlewna
rasy rodzime
swinia pulawska
swinia zlotnicka biala
swinia zlotnicka pstra
uzytkowosc tuczna
wartosc rzezna
mieso wieprzowe
jakosc miesa
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Animal Science, Biology and Bioeconomy
Rocznik
2018
Tom
36
Numer
1
Opis fizyczny
s.5-17,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Prasow M.
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Akademicka 13, 20-950 Lublin
autor
Babicz M.
Instytut Hodowli Zwierząt i Ochrony Bioróżnorodności, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Akademicka 13, 20-950 Lublin
autor
Domaradzki P.
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Akademicka 13, 20-950 Lublin
autor
Skalecki P.
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Akademicka 13, 20-950 Lublin
autor
Litwinczuk .
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Akademicka 13, 20-950 Lublin
autor
Kaliniak A.
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Akademicka 13, 20-950 Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.24326/jasbbx.2018.1.1
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2af07f28-f493-4400-be8f-d000bb78676f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.