Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
575
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Wydawca
-
Rocznik
2013
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
575
artykuł:
Rola konsumenta w procesie projektowania nowych produktów spożywczych
(
Czajkowska K.
,
Kowalska H.
,
Piotrowski D.
)
artykuł:
Wpływ kappa karagenu i jego hydrolizatów na proces zamrażania modelowych roztworów sacharozy
(
Kaminska-Dworznicka A.
,
Antczak A.
,
Samborska K.
,
Pomaranska-Lazuka W.
)
artykuł:
Analiza wyróżników mechanicznych i akustycznych w teście zginania-łamania ekstrudowanego pieczywa żytniego
(
Jakubczyk E.
,
Gondek E.
)
artykuł:
Zastosowanie gorącej wody do odkażania z patogenów grzybowych nasion z rodziny baldaszkowatych przeznaczonych do uprawy ekologicznej
(
Domoradzki M.
,
Kaniewska J.
,
Szymura J.
,
Lamkiewicz J.
)
artykuł:
Physicochemical properties of spray dried honey preparations
(
Samborska K.
,
Bienkowska B.
)
artykuł:
Jakość mikrobiologiczna tusz zwierząt rzeźnych oraz mięsa mielonego
(
Sienkiewicz J. J.
,
Marmajewska A.
)
artykuł:
Porównanie jakości oleju rzepakowego tłoczonego na zimno i rafinowanego
(
Zychnowska M.
,
Pietrzak M.
,
Krygier K.
)
artykuł:
Charakterystyka jakości mikrobiologicznej i zawartości składników odżywczych (białka, tłuszczu, związków mineralnych) wybranych płatków musli
(
Sobczyk M.
,
Ziarno M.
)
artykuł:
Instrumentalna ocena akustycznych i mechanicznych wyróżników tekstury ciastek kruchych z inuliną
(
Blonska A.
,
Marzec A.
,
Blaszczyk A.
)
artykuł:
Wydajność rzeźna strusi i uzysk wybranych elementów kulinarnych
(
Adamczyk L.
,
Florowski T.
,
Chmiel M.
,
Pietrzak D.
)
artykuł:
Kefir jako źródło drożdży tolerujących duże stężenia etanolu
(
Gientka I.
,
Klusek E.
)
artykuł:
Wpływ przewodu nasiennego i prędkości roboczej siewnika na równomierność wysiewu nasion pszenżyta
(
Markowski P.
,
Anders A.
,
Kaliniewicz Z.
,
Choszcz D.
,
Kolankowska E.
,
Grodzicki M.
)
artykuł:
Some aspects of baking industry wastes utilization in bioethanol production
(
Kawa-Rygielska J.
,
Czubaszek A.
,
Pietrzak W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.