Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Medycyna Doświadczalna i Mikrobiologia
2013
|
65
|
1
|
Tytuł artykułu
Fenotypowa i genotypowa charakterystyka probiotycznych szczepów bakteryjnych stosowanych w produktach leczniczych
Autorzy
Wiatrzyk A.
,
Polak M.
,
Czajka U.
,
Krysztopa-Grzybowska K.
,
Lutynska A.
Warianty tytułu
EN
Phenotypic and genotypic characterization of probiotic bacterial strains used in medicinal products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Medycyna Doświadczalna i Mikrobiologia
Rocznik
2013
Tom
65
Numer
1
Opis fizyczny
s.47-56,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wiatrzyk A.
Zakład Badania Surowic i Szczepionek, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego - Państwowy Zakład Higieny, u.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
autor
Polak M.
Zakład Badania Surowic i Szczepionek, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego - Państwowy Zakład Higieny, u.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
autor
Czajka U.
Zakład Badania Surowic i Szczepionek, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego - Państwowy Zakład Higieny, u.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
autor
Krysztopa-Grzybowska K.
Zakład Badania Surowic i Szczepionek, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego - Państwowy Zakład Higieny, u.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
autor
Lutynska A.
Zakład Badania Surowic i Szczepionek, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego - Państwowy Zakład Higieny, u.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2a8b4fe5-fc95-4354-92a3-8a016def2b77
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.