Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2015
|
59
|
09
|
Tytuł artykułu
Podstawowe wyróżniki jakości mąk pszennych i zmiany ich właściwości
Autorzy
Jurga R.
Warianty tytułu
EN
Essential quality parameters of wheat flours and changes of their properties
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
maka pszenna
jakosc
wyrozniki jakosci
wlasciwosci fizyczne
czystosc
zawartosc popiolu
barwa
stopien rozdrobnienia
skrobia
uszkodzenia mechaniczne
kompleksy bialkowe
dojrzewanie maki
zmiany chemiczne
przemial
zanieczyszczenia maki
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2015
Tom
59
Numer
09
Opis fizyczny
s.16-18,tab.
Twórcy
autor
Jurga R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2a7b2ca9-9d58-494b-8554-4265b405c036
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.