Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
Rocznik
2018
Tom
73
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Bezpieczeństwo żywności w Unii Europejskiej na przykładzie mięsa i przetworów mięsnych
(
Makala H.
)
artykuł:
Ocena przydatności technologii wysokociśnieniowej do konserwowania mięsa. Studium przypadku
(
Rostocki A. J.
,
Ptasznik S.
,
Makala H.
,
Tarakowski R.
)
artykuł:
Metody wstępnej obróbki biomasy lignocelulozowej przeznaczonej do produkcji biogazu
(
Kuprys-Caruk M.
)
artykuł:
Skropliny z produkcji koncentratu pomidorowego jako źródło związków zapachowych
(
Markowska J.
,
Kalemba D.
,
Polak E.
)
artykuł:
Wpływ bakterii Lactobacillus plantarum oraz Lactobacillus rhamnosus na wyniki produkcyjne i parametry rzeźne kurcząt brojlerów. Cz.I
(
Kuprys-Caruk M.
,
Chablowska B.
,
Kotyrba D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.