Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2010
|
58
|
06
|
Tytuł artykułu
Udoskonalona technika pieczenia
Autorzy
Ranft A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
firma Ankerbrot
piekarstwo
Austria
chleb
wypiek pieczywa
piece piekarskie
certyfikaty
maszyny gastronomiczne
piece wozkowe
komory wypiekowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2010
Tom
58
Numer
06
Opis fizyczny
s.36-37,fot.
Twórcy
autor
Ranft A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-29534963-aa59-453d-8656-dd7140f5fbbd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.