PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 04 |

Tytuł artykułu

Czynniki wpływające na jakość solanki w produkcji serów

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Factors impact the brine quality

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

04

Opis fizyczny

s.3-6,fot.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-294ccb32-fa10-49cc-a40e-f71f03e40faf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.