Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2012
|
16
|
03
|
Tytuł artykułu
Probiotyk czy prebiotyk? Żywność funkcjonalna - cz.I
Autorzy
Kot M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
prebiotyki
probiotyki
dzialanie prozdrowotne
bezpieczenstwo stosowania probiotykow
bezpieczenstwo stosowania prebiotykow
zywnosc funkcjonalna
produkcja zywnosci
procesy technologiczne
receptury
zywnosc niskotluszczowa
zywnosc beztluszczowa
zywnosc niskocukrowa
zywnosc bezcukrowa
zamienniki tluszczu
zamienniki cukru
wzbogacanie zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2012
Tom
16
Numer
03
Opis fizyczny
s.22-25
Twórcy
autor
Kot M.
Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa, Instytut Biotechnologii Przemysłu Spożywczego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-28fc0f53-098a-4936-adaa-45341d17cc76
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.