PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 29 | 3 |

Tytuł artykułu

Skład chemiczny oraz wybrane parametry jakości bulw ziemniaka w zależności od terminu i stopnia redukcji powierzchni asymilacyjnej roślin

Warianty tytułu

EN
Chemical composition and selected quality parameters of potato tubers depending on timing and degree of reduction of assimilation area of plants

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

29

Numer

3

Opis fizyczny

s.88-94,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Instytut Produkcji Roślinnej, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-28bb18a9-54db-4eb1-a312-b0bfe4c581f2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.