Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1991
Tom
45
Numer
6
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
6
artykuł:
Na francuskim stole
(
Zatorski S.
)
artykuł:
Gastronomia szansą zatrudnienia
(
Piotrowski J.
)
artykuł:
Odmienne wykorzystanie surowców w recepturach potraw
(
Paraska W.
)
artykuł:
Kilka uwag o piwach na naszym rynku w świetle norm polskich i obcych
(
Brydzynski A.
)
artykuł:
Nowe zasady przydzielania pracownikom środków ochrony indywidualnej i odzieży roboczej
(
Rumianek H.
)
artykuł:
Organizacja i obsługa balów sylwestrowych w restauracjach
(
Debski H.
)
artykuł:
Bar szybkiej obsługi na 100 miejsc konsumenckich przy stacji benzynowej
(
Zaleski S.
,
Kolasa W.
)
artykuł:
Wartość odżywcza nowego wysoko błonnikowego produktu garmażeryjnego
(
Wronowski S.
,
Jankowska D.
)
artykuł:
Składniki mineralne w żywieniu człowieka
(
Godlewska Z.
)
artykuł:
Województwo warszawskie w XX konkursie "Srebrna patelnia"
(
Mirska H.
)
artykuł:
Barman (II)
(
Jarosinski S.
)
artykuł:
Bar hotelowy (II)
(
Jarosinski S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.