Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2012
|
12
|
Tytuł artykułu
Stymulowanie wzrostu bakterii fermentacji mlekowej przez białka mleka
Autorzy
Koziol J.
,
Gustaw W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
mleko
bialka mleka
preparaty bialkowe
sklad aminokwasowy
kazeina
kazeinomakropeptyd
glikomakropeptyd
alfa-laktoalbumina
beta-laktoalbumina
laktoferyna
kazeiniany
preparaty serwatkowe
bakterie kwasu mlekowego
stymulacja wzrostu
probiotyki
przezywalnosc mikroorganizmow
Lactobacillus
Bifidobacterium
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2012
Numer
12
Opis fizyczny
s.10-14,bibliogr.
Twórcy
autor
Koziol J.
Zakład Technologii Mleka i Hydrokoloidów, Wydział Nauki o Żywności i Biotechnologii, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
Gustaw W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-27499961-4cd9-419f-baec-7e9406f0dc97
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.