PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2013 | 48 | 06 |

Tytuł artykułu

Właściwości fizykochemiczne mięsa z królika podczas jego zamrażalniczego przechowywania

Warianty tytułu

EN
Physico-chemical properties of rabbit meat during its frozen storage

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

48

Numer

06

Opis fizyczny

s.40-42,rys.,fot.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Chłodnictwa i Energetyki Przemysłu Spożywczego, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
  • Katedra Chłodnictwa i Energetyki Przemysłu Spożywczego, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-273ba05c-509f-4efb-baa1-7a13c7db08f7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.