Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2013
|
48
|
06
|
Tytuł artykułu
Właściwości fizykochemiczne mięsa z królika podczas jego zamrażalniczego przechowywania
Autorzy
Kozlowicz K.
,
Kluza F.
Warianty tytułu
EN
Physico-chemical properties of rabbit meat during its frozen storage
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przechowywanie chlodnicze
zamrazanie
czas przechowywania
mieso krolicze
wlasciwosci fizykochemiczne
zawartosc wody
zawartosc bialka
masa miesa
kruchosc miesa
wyciek rozmrazalniczy
straty przechowalnicze
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2013
Tom
48
Numer
06
Opis fizyczny
s.40-42,rys.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kozlowicz K.
Katedra Chłodnictwa i Energetyki Przemysłu Spożywczego, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
Kluza F.
Katedra Chłodnictwa i Energetyki Przemysłu Spożywczego, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-273ba05c-509f-4efb-baa1-7a13c7db08f7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.