Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Polityki Europejskie, Finanse i Marketing
2016
|
16[65]
|
Tytuł artykułu
Alergie pokarmowe i ich wpływ na rozwój rynku żywności funkcjonalnej i ekologicznej
Autorzy
Witek L.
,
Szalonka K.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Food allergies and their impact on the development of the market of functional and organic food
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Polityki Europejskie, Finanse i Marketing
Rocznik
2016
Numer
16[65]
Opis fizyczny
s.128-140,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Witek L.
Wydział Zarządzania, Katedra Marketingu, Politechnika Rzeszowska, ul.Powstańców Warszawy 8, 35-959 Rzeszów
autor
Szalonka K.
Wydział Prawa, Administracji i Ekonomii, Instytut Nauk Ekonomicznych, Uniwersytet Wrocławski, ul.Uniwersytecka 22/26, 50-145 Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
https://doi.org/10.22630/PEFIM.2016.16.65
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2733c3c5-ae20-4d03-a47f-efa95a80582f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.