PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 16[65] |

Tytuł artykułu

Alergie pokarmowe i ich wpływ na rozwój rynku żywności funkcjonalnej i ekologicznej

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Food allergies and their impact on the development of the market of functional and organic food

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Twórcy

autor
  • Wydział Zarządzania, Katedra Marketingu, Politechnika Rzeszowska, ul.Powstańców Warszawy 8, 35-959 Rzeszów
autor
  • Wydział Prawa, Administracji i Ekonomii, Instytut Nauk Ekonomicznych, Uniwersytet Wrocławski, ul.Uniwersytecka 22/26, 50-145 Wrocław

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-2733c3c5-ae20-4d03-a47f-efa95a80582f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.