Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1959
|
10
|
3
|
Tytuł artykułu
Wyniki badań nad stanem odżywienia i sposobem odżywiania się wybranej grupy robotników
Autorzy
Pudlik-Pankiewicz K.
,
Mandrowska A.
,
Szczygiel A.
,
Ksiezny S.
,
Dietl B.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Rezul'taty issledovanijj upitannosti i obraza pitanija izbrannojj gruppy rabochikh
EN
The results of investigations on nutritional status and habits concerning food intake of a selected group of workers
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
EN
Słowa kluczowe
PL
zywienie czlowieka
stan odzywienia
robotnicy
badania
wady zywienia
spozycie zywnosci
nieregularne podawanie posilkow
stolowki pracownicze
EN
human nutrition
nutrition state
worker
investigation
dietary mistake
food intake
irregularity
worker canteen
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1959
Tom
10
Numer
3
Opis fizyczny
s.197-216,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pudlik-Pankiewicz K.
Zakład Higieny Żywienia, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Mandrowska A.
Zakład Higieny Żywienia, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Szczygiel A.
Zakład Higieny Żywienia, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Ksiezny S.
Zakład Higieny Żywienia, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Dietl B.
Zakład Higieny Żywienia, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-272b47bd-2f1e-4f49-94aa-89080517b01b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.