Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1991
Tom
45
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Nowoczesny zakład szybkiej obsługi - aspekty sanitarne
(
Biedrzycki K.
)
artykuł:
Piwiarnia - dane ogólne
(
Kolasa W.
)
artykuł:
Gastronomia na Międzynarodowych Targach Żywności "Salima 91" w Brnie
(
Lekawski K.
)
artykuł:
Kuchnia włoska w Polsce
(
Orewczuk B.
)
artykuł:
Zmiany w żywieniu nastolatków jako konsekwencja wzrostu cen żywności
(
Chwojnowska Z.
,
Charzewska J.
,
Rogalska-Niedzwiedz M.
,
Chabros E.
)
artykuł:
Nowoczesne konstrukcje naczyń i nowe możliwości obróbki cieplnej żywności
(
Waclawski H.
)
artykuł:
Parametry technologii wytwarzania i przechowywania zup a ich jakość i wartość odżywcza
(
Brzozowska E.
,
Wronska J.
,
Golaszewska B.
)
artykuł:
Odmienne sposoby wykorzystywania surowców w recepturach potraw
(
Paraska W.
)
artykuł:
Armagnac
(
Jarosinski S.
)
artykuł:
Podejmowanie działalności gospodarczej Piwiarnia
(
Zaleski S.
)
artykuł:
Szkodniki magazynów i spiżarni domowych
(
Pradzynska A.
)
artykuł:
Co trzeba wiedzieć o witaminach [III]
(
Godlewska Z.
)
artykuł:
Wiadomości ogólne o chorobach zawodowych
(
Marek K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.