Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Agronomy Science
2019
|
74
|
1
|
Tytuł artykułu
The influence of selected preservation methods and storage time on the content of antioxidants in blackthorn (Prunus spinosa,L.) fruits
Autorzy
Olesinska K.
,
Sugier D.
,
Seczyk L.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Wpływ wybranych metod utrwalania oraz czasu przechowywania na zawartość przeciwutleniaczy w owocach tarniny (Prunus spinosa L.)
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Agronomy Science
Rocznik
2019
Tom
74
Numer
1
Opis fizyczny
p.53-62,fig.,ref.
Twórcy
autor
Olesinska K.
Department of Industrial and Medicinal Plants, University of Life Sciences in Lublin, Akademicka 15, 20-950 Lublin, Poland
autor
Sugier D.
Department of Industrial and Medicinal Plants, University of Life Sciences in Lublin, Akademicka 15, 20-950 Lublin, Poland
autor
Seczyk L.
Department of Industrial and Medicinal Plants, University of Life Sciences in Lublin, Akademicka 15, 20-950 Lublin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.24326/as.2019.1.5
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-26e6b837-9146-41a0-b5e4-905ceaf3d7c5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.