Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1968
|
17
|
10
|
Tytuł artykułu
Sposoby ograniczania lub eliminowania zakażeń bakteriofagowych w produkcji serowarskiej
Autorzy
Strzalkowska-Domanska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mleczarstwo
serowarstwo
produkcja serow
produkcja mleczarska
mleko krowie
higiena produkcji
bakteriofagi
zakazenia bakteriofagowe
skazenia wtorne
ciala odpornosciowe
poziom przeciwcial
szczepionki wirusowe
zwalczanie infekcji
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1968
Tom
17
Numer
10
Opis fizyczny
s.17
Twórcy
autor
Strzalkowska-Domanska M.
Instytut Przemysłu Mleczarskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2661b38f-e6c1-4f5a-b289-054c9c3d8721
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.