Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Kalejdoskop Mięsny
2006
|
2
|
Tytuł artykułu
Przyprawy i dodatki funkcjonalne. Wybrane aspekty kształtowania smakowitości mięsa i przetworów mięsnych
Autorzy
Kowalski R.
,
Pyrcz J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przyprawy
dodatki funkcjonalne
mieso
przetwory miesne
smakowitosc
smak
jakosc
wlasciwosci organoleptyczne
Wydawca
-
Czasopismo
Kalejdoskop Mięsny
Rocznik
2006
Numer
2
Opis fizyczny
s.50-53,fot.
Twórcy
autor
Kowalski R.
autor
Pyrcz J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-264c6e7f-6246-4275-a09d-95eefe5dbbd2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.