PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2019 | 597 |

Tytuł artykułu

Influence of roasting process on changes in content of selected mineral compounds in chocolates obtained from beans from different regions of the world

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

PL
Wpływ procesu prażenia na zmiany zawartości wybranych związków mineralnych w czekoladach otrzymywanych z ziaren pochodzących z różnych regionów świata

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

597

Opis fizyczny

p.31-40,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
  • Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
  • Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
  • Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-264c5fee-9d61-46d6-bdb8-6a1abfbd8838
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.