Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
2019
|
597
|
Tytuł artykułu
Influence of roasting process on changes in content of selected mineral compounds in chocolates obtained from beans from different regions of the world
Autorzy
Urbanska B.
,
Kowalska H.
,
Luba M.
,
Kowalska J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Wpływ procesu prażenia na zmiany zawartości wybranych związków mineralnych w czekoladach otrzymywanych z ziaren pochodzących z różnych regionów świata
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
mineral compound content
potassium
phosphorus
magnesium
iron
sodium
chocolate
cocoa bean
roasted product
analytical method
Ghana
Venezuela
Dominican Republic
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
2019
Tom
597
Opis fizyczny
p.31-40,fig.,ref.
Twórcy
autor
Urbanska B.
Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
Kowalska H.
Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
Luba M.
Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
Kowalska J.
Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.22630/ZPPNR.2019.597.10
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-264c5fee-9d61-46d6-bdb8-6a1abfbd8838
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.