Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Animal Science. Supplement
2005
|
2
|
Tytuł artykułu
Assessment of marbling in lamb meat on the basis of digital ultrasound image analysis
Autorzy
Slosarz P.
,
Stanisz M.
,
Gut A.
,
Lyczynski A.
,
Pietrzak M.
,
Frankowska A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
assessment
marbling
lamb meat
ultrasound
image analysis
intramuscular fat content
longissimus dorsi muscle
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Animal Science. Supplement
Rocznik
2005
Numer
2
Opis fizyczny
p.193-196,ref.
Twórcy
autor
Slosarz P.
Department of Sheep and Goat Breeding, Agricultural University of Poznan, Zlotniki, Sloneczna 1, 62-002 Suchy Las, Poland
autor
Stanisz M.
Department of Sheep and Goat Breeding, Agricultural University of Poznan, Zlotniki, Sloneczna 1, 62-002 Suchy Las, Poland
autor
Gut A.
Department of Sheep and Goat Breeding, Agricultural University of Poznan, Zlotniki, Sloneczna 1, 62-002 Suchy Las, Poland
autor
Lyczynski A.
Department of Animal Origin Materials, Agricultural University, Wolynska 33, 60-637 Poznan, Poland
autor
Pietrzak M.
Department of Animal Origin Materials, Agricultural University, Wolynska 33, 60-637 Poznan, Poland
autor
Frankowska A.
Department of Sheep and Goat Breeding, Agricultural University of Poznan, Zlotniki, Sloneczna 1, 62-002 Suchy Las, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2644e236-159f-4ff4-9e4a-ebe498985ee8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.