Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Medycyna Weterynaryjna
1962
|
18
|
09
|
Tytuł artykułu
Wolne aminokwasy wędlin surowych
Autorzy
Pezacki W.
,
Duda Z.
,
Lipinski M.
,
Bartczak J.
Warianty tytułu
RU
Svobodnye aminokisloty nesvarennyh vetcin
EN
Free amino acids of raw pork meat articles
FR
Les acides amines libres de la charcuterie crue
DE
Freie Aminosłuren dcr Rohwurste.
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
FR
DE
Słowa kluczowe
PL
wedliny surowe
wolne aminokwasy
weglowodany
zwiazki tluszczowe
bialka
mieso surowe
glicyna
Wydawca
-
Czasopismo
Medycyna Weterynaryjna
Rocznik
1962
Tom
18
Numer
09
Opis fizyczny
s.518-525,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pezacki W.
Katedra Technologii Mięsa, Wyższa Szkoła Rolnicza w Poznaniu, Poznań
autor
Duda Z.
Katedra Technologii Mięsa, Wyższa Szkoła Rolnicza w Poznaniu, Poznań
autor
Lipinski M.
Katedra Technologii Mięsa, Wyższa Szkoła Rolnicza w Poznaniu, Poznań
autor
Bartczak J.
Katedra Technologii Mięsa, Wyższa Szkoła Rolnicza w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2632a45c-48f8-47e8-8e65-f12462863b3d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.