Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1991
Tom
35
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Rodzaje fermentorów stosowanych w procesach fermentacji z unieruchomionymi komórkami drobnoustrojów
(
Sroka W.
,
Rzedowski W.
)
artykuł:
Antocyjany - naturalne barwniki dla przemysłu spożywczego. Cz.I. Budowa, właściwości i metody otrzymywania barwników antocyjanowych - przegląd wiadomości
(
Zajac K. B.
,
Wilska-Jeszka J.
)
artykuł:
Próba charakterystyki jakości prasowanych drożdży piekarskich występujących w sieci detalicznej sprzedaży oraz w wybranych fabrykach drożdży
(
Sobczak E.
,
Gniewosz M.
,
Zebrowska D.
)
artykuł:
Próby zastosowania urządzenia laserowego do sortowania mrożonych owoców i warzyw
(
Lasota K.
)
artykuł:
Obecny stan produkcji przetworów owocowo-warzywnych dla dzieci w Polsce
(
Berdowski J. B.
,
Paczkowska U.
)
artykuł:
Wpływ przechowywania spirytusów w obecności stali na zmiany zawartości w nich aldehydów
(
Nielepkowicz-Charczuk A.
,
Wlodarczyk Z.
)
artykuł:
Kadm w środowisku i w żywności
(
Jedrzejczak R.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.