Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2016
Tom
70
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Wpływ stabilizatorów na ograniczenie rekrystalizacji w lodach typu sorbet
(
Kaminska-Dworznicka A.
,
Samborska K.
,
Gondek E.
,
Jakubczyk E.
)
artykuł:
Nowa żywność. Procedura rejestracyjna w okresie przejściowym
(
Oseka G.
,
Prokop J.
)
artykuł:
Korporacje transnarodowe w polskim przemyśle spożywczym
(
Chechelski P.
)
artykuł:
Jak zoptymalizować koszty magazynowania?
artykuł:
Przerwanie łańcucha chłodniczego a jakość żywności
(
Markowska J.
,
Polak E.
)
artykuł:
Wpływ masła kakaowego na przeżywalność bakterii probiotycznych po inkubacji w warunkach niskiego pH
(
Mizielinska M.
,
Krawczynska W.
,
Fedorowicz A.
,
Sobecka K.
)
artykuł:
Idea zrównoważonego rozwoju i odpowiedzialnego biznesu. Trendy i wyzwania
(
Krzepicka A.
)
artykuł:
Ultradźwięki - alternatywna technika badania i przetwarzanie żywności
(
Wesolowski A.
,
Siemianowska E.
,
Skibniewska. K.
,
Sienkiewicz J.
)
artykuł:
Podrabiane wyroby spirytusowe i wina w UE. 1,3 mld euro strat rocznie
artykuł:
Bakterie kwasu mlekowego o właściwościach przeciwgrzybiczych. Biologiczne utrwalanie żywności
(
Blaszczyk U.
,
Satora P.
)
artykuł:
Cenne właściwości ryb problemem w przetwórstwie
(
Szymczak M.
,
Szymczak B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.