Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2011
Tom
55
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Stan rynku i produkcji napojów w okresie spowolnienia rozwoju gospodarczego
(
Urban R.
)
artykuł:
Wpływ pierwiastków magnezu i wapnia na proces fermentacji winiarskiej
(
Bonin S.
,
Stanislawczyk M.
)
artykuł:
Kierunki rozwoju biogazowni rolniczych w Polsce do 2020r.
(
Osiak J.
)
artykuł:
Stabilność mikrobiologiczna wybranych piw niefiltrowanych i niepasteryzowanych
(
Makarewicz M.
,
Poreda A.
,
Drozdz I.
,
Zdaniewicz M.
)
artykuł:
Substancje dodatkowe w wyrobach winiarskich i napojach spirytusowych – przewidywane zmiany w ustawodawstwie
(
Gajda-Wyrebek J.
,
Jarecka J.
,
Kuzma K.
)
artykuł:
Substancje lotne kształtujące jakość jabłek i koncentratu jabłkowego
(
Baldyga P.
,
Bonin S.
,
Sekul J.
,
Bryla M.
)
artykuł:
KIG „PR” organizatorem pierwszego w Polsce posiedzenia zarządu i walnego zgromadzenia Europejskiej Federacji Producentów Wód Butelkowanych EFBW
(
Rutkowski W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.