PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2018 | 09 |

Tytuł artykułu

Bakterie Brochothrix thermosphacta i możliwość ich rozwoju w surowcach oraz przetworach mięsnych

Warianty tytułu

EN
Brochothrix thermosphacta and the possibility of their growth in raw materials and meat products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Numer

09

Opis fizyczny

s.30-32,34

Twórcy

  • Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SGGW, Warszawa
autor
  • Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SGGW, Warszawa
autor
  • Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SGGW, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-25efad67-746e-4955-87b6-a62bc0eb816b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.