Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
2002
|
63
|
Tytuł artykułu
Uzysk elementów kulinarnych z jagniąt rzeźnych w zależności od genotypu i wieku
Autorzy
Strzelecki J.
,
Borzuta K.
,
Grzeskowiak E.
,
Borys B.
,
Borys A.
,
Lisiak D.
Warianty tytułu
EN
The output of culinary meat from light slaughter lambs depending on their genotype and age
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
owce
jagnieta rzezne
genotyp
wiek zwierzat
tusze jagniece
elementy zasadnicze
mieso kulinarne
uzysk miesa
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
Rocznik
2002
Tom
63
Opis fizyczny
s.91-99,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Strzelecki J.
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, ul.Głogowska 239, 60-111 Poznań
autor
Borzuta K.
autor
Grzeskowiak E.
autor
Borys B.
autor
Borys A.
autor
Lisiak D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-25a8da7f-4e9c-4ea5-ac6a-667e6e926787
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.