Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
1991
|
26
|
10
|
Tytuł artykułu
Badanie stabilności barwników antocyjanowych i barwy w liofilizacie soku truskawkowego podczas 17 miesięcznego przechowywania
Autorzy
Irzyniec Z.
,
Klimczak J.
,
Niedzielski Z.
Warianty tytułu
EN
Investigation into stability of anthocyan dyes and colour in the freeze-dried strawberry juise during a 17 months storage
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
technologia
przechowalnictwo
badania
stabilnosc
barwniki antocyjanowe
liofilizaty
metodyka badan
wyniki badan
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
1991
Tom
26
Numer
10
Opis fizyczny
s.11-13,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Irzyniec Z.
Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Instytut Chemicznej Technologii Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
Klimczak J.
Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Instytut Chemicznej Technologii Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
Niedzielski Z.
Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Instytut Chemicznej Technologii Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-24f6c510-b3f0-444d-bd2d-990c7dd60fc9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.