PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

1991 | 26 | 10 |

Tytuł artykułu

Badanie stabilności barwników antocyjanowych i barwy w liofilizacie soku truskawkowego podczas 17 miesięcznego przechowywania

Warianty tytułu

EN
Investigation into stability of anthocyan dyes and colour in the freeze-dried strawberry juise during a 17 months storage

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

26

Numer

10

Opis fizyczny

s.11-13,rys.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Instytut Chemicznej Technologii Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
  • Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Instytut Chemicznej Technologii Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
  • Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Instytut Chemicznej Technologii Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-24f6c510-b3f0-444d-bd2d-990c7dd60fc9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.