PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1999 | 20 | 1 |

Tytuł artykułu

Modyfikowanie cech dietetycznych mięsa wieprzowego solami wapniowymi kwasów tłuszczowych oleju lnianego

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Effect of calcium soaps of linseed oil on dietary value of pork meat

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

20

Numer

1

Opis fizyczny

s.201-206,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Paszoznawstwa i Surowców Pochodzenia Zwierzęcego, Instytut Zootechniki w Krakowie, Kraków
autor
  • Zakład Paszoznawstwa i Surowców Pochodzenia Zwierzęcego, Instytut Zootechniki w Krakowie, Kraków
autor
  • Zakład Paszoznawstwa i Surowców Pochodzenia Zwierzęcego, Instytut Zootechniki w Krakowie, Kraków

Bibliografia

Uwagi

PL
Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-24bb8150-61fa-42a5-8a70-5292219af5e1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.