Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2011
Tom
18
Numer
5
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
5
artykuł:
Składniki mineralne w serach i w serwatce otrzymanych z mleka owczego i koziego
(
Baran J.
,
Pieczonka W.
,
Pompa-Roborzynski M.
)
artykuł:
Produkty seropodobne, analogi serów topionych i dojrzewających
(
Aljewicz M.
,
Cichosz G.
,
Kowalska M.
)
artykuł:
Porównanie zawartości i wydajności oleju w zależności od sposobu nawożenia oraz klasy wczesności i typu ziarna mieszańców kukurydzy
(
Pinczuk G.
,
Klimek-Kopyra A.
,
Pustkowiak H.
,
Zajac T.
)
artykuł:
Inaktywacja termiczna spor Geobacillus stearothermophilus w procesie sterylizacji
(
Iciek J.
,
Blaszczyk I.
,
Papiewska A.
,
Chmal-Fudali E.
)
artykuł:
Zmiany wybranych wskaźników chemicznych i mikrobiologicznych w procesie ciepłego wędzenia rozmrożonej siei (Coregonis clupeaformis)
(
Tokarczyk G.
,
Szymczak B.
,
Szymczak M.
,
Domiszewski Z.
)
artykuł:
Wpływ dodatków przeciwutleniających na wybrane wskaźniki wartości odżywczej mięsa suszonego
(
Hes M.
,
Jezewska M.
,
Szymandera-Buszka K.
,
Gramza-Michalowska A.
)
artykuł:
Wpływ zróżnicowanego systemu chowu kur na zawartość luteiny w jajach
(
Kazmierska M.
,
Kosmalski B.
,
Jarosz B.
,
Ligor M.
,
Trziszka T.
)
artykuł:
Prozdrowotne właściwości resweratrolu
(
Kopec A.
,
Piatkowska E.
,
Leszczynska T.
,
Biezanowska-Kopec R.
)
artykuł:
Wpływ wybranych czynników na wartość energetyczną mleka krów rasy polskiej holsztyńsko-fryzyjskiej odmiany czarno-białej oraz montbeliarde
(
Janus E.
,
Borkowska D.
)
artykuł:
Wpływ dodatku przeciwutleniaczy do oleju smażalniczego na zawartość akrylamidu w smażonych produktach ziemniaczanych
(
Kita A.
,
Tajner-Czopek A.
,
Peksa A.
,
Rytel E.
,
Lisinska G.
)
artykuł:
Próba wykorzystania przeciwutleniających właściwości ekstraktu zielonej herbaty w produkcji modelowych przetworów mięsnych
(
Salejda A. M.
,
Krasnowska G.
,
Tril U.
)
artykuł:
Jakość tłuszczu nasion oleistych zastosowanych do produkcji wybranych rodzajów pieczywa
(
Tanska M.
,
Rotkiewicz D.
)
artykuł:
Jakość owoców w ocenie konsumenckiej
(
Czernyszewicz E.
)
artykuł:
Oliwa z oliwek w diecie śródziemnomorskiej
(
Wroniak M.
,
Maszewska M.
)
artykuł:
Wpływ dodatku produktów z owsa na właściwości wypiekowe mieszanek żytnio-owsianych
(
Czubaszek A.
,
Karolini-Skaradzinska Z.
,
Fujarczuk M.
)
artykuł:
Ocena jakości jaj sześciu rodów kur nieśnych w zależności od ich wieku
(
Calik J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.