PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1986 | 303 |

Tytuł artykułu

Wartość rzeźna oraz jakość mięsa i tłuszczu okrywowego jagniąt tuczonych mieszankami pełnoporcjowymi z udziałem suszu i ziarna kukurydzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Slaughter value, meat and subcutaneous fat quality of lambs fattened with full ration mixtures containing dried whole maize plants and ground maize
RU
Ubojnyj vyhod i kachestvo mjasa i pokrovnogo zhira jagnjat kormimyh polnoracionnymi kormosmesyami s uchastiem muki sushennh rastenij i zerna kukuruzy

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN
RU

Wydawca

-

Rocznik

Tom

303

Opis fizyczny

s.335-343,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Pracownia Techniki Chowu i Żywienia Owiec, Zakład Doświadczalny, Instytut Zootechniki, Kołuda Wielka
autor
  • Pracownia Techniki Chowu i Żywienia Owiec, Zakład Doświadczalny, Instytut Zootechniki, Kołuda Wielka
autor
  • Pracownia Techniki Chowu i Żywienia Owiec, Zakład Doświadczalny, Instytut Zootechniki, Kołuda Wielka

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-23a389cd-bf72-4c34-8457-0d22a3c27afc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.