Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2005
|
40
|
12
|
Tytuł artykułu
Wybrane zagadnienia dotyczące przechowywania mrożonych półproduktów kulinarnych
Autorzy
Cwiertniewski K.
,
Polak E.
,
Egierski K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
polprodukty spozywcze
zamrazanie
przechowywanie
trwalosc przechowalnicza
czas przechowywania
cechy jakosciowe
wyrozniki jakosci
zmiany przechowalnicze
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2005
Tom
40
Numer
12
Opis fizyczny
s.44-48,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Cwiertniewski K.
Centralne Laboratorium Chłodnictwa, Łódź
autor
Polak E.
Centralne Laboratorium Chłodnictwa, Łódź
autor
Egierski K.
Centralne Laboratorium Chłodnictwa, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-236647d3-705f-4276-97c0-5e9a8a6f4848
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.