Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1988
Tom
42
Numer
08-09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08-09
artykuł:
Aspekty sanitarno-higieniczne intensyfikacji produkcji żywności
(
Szulc M.
)
artykuł:
Co to jest KERMI?
(
Slomczykowski J.
)
artykuł:
Wykorzystanie produktów mleczarskich w przetwórstwie zbożowym
(
Jakubczyk T.
,
Bartnik M.
)
artykuł:
Listeria monocytogenes - niebezpieczny drobnoustrój w żywności
(
Molska I.
)
artykuł:
Międzynarodowa Szkoła Zimowa. Preparaty białkowe - jakość, metody badania i zastosowanie
artykuł:
Substancje dodatkowe w środkach spożywczych
(
Karlowski K.
)
artykuł:
Specjalizacja zawodowa techników w przemyśle spożywczym
(
Jankowski A.
)
artykuł:
Czynniki antyżywieniowe występujące w nasionach roślin strączkowych
(
Jacorzynski B.
)
artykuł:
Normowanie stanu jakościowego żywności w Polsce
(
Tyszkiewicz S.
)
artykuł:
Wybrane metody sterowania jakością produktów żywnościowych w Polsce
(
Berdowski J. B.
)
artykuł:
Nowoczesne systemy zapewniania jakości żywności
(
Sewer-Lewandowska B.
)
artykuł:
Systemy zapewnienia przydatności do sprzedaży i spożycia produktów spożywanych w Szwajcarii
(
Chwialkowski H.
)
artykuł:
Zanieczyszczenia chemiczne żywności
(
Szteke B.
)
artykuł:
Możliwości stosowania preparatów białek mleka w przetwórstwie mięsnym w Posce
(
Pistula A.
)
artykuł:
Ochrona jakości żywności w Danii
artykuł:
Zatrucia pokarmowe związane z mikrobiologicznym zanieczyszczeniem żywności
(
Mazur H.
,
Windyga B.
,
Przybylska A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.