PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1983 | 10 | 2 |

Tytuł artykułu

Effect of increased proportion of soy protein in diet on the development and on nitrogen metabolism in laboratory rats

Warianty tytułu

PL
Wpływ zwiększonego udziału białka sojowego w dietach na rozwój i metabolizm azotowy szczurów laboratoryjnych
RU
Vlijanie uvelichennogo soderzhanija soevogo belka v korme na razvitie i azotistyjj obmen laboratornykh krys

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL
RU

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

10

Numer

2

Opis fizyczny

p.87-108,fig.,ref.

Twórcy

  • Department of Food Nutritional Value, National Food and Nutrition Institute in Warsaw, Warsaw, Poland
  • Department of Food Nutritional Value, National Food and Nutrition Institute in Warsaw, Warsaw, Poland
autor
  • Department of Food Nutritional Value, National Food and Nutrition Institute in Warsaw, Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-2315e5de-501e-4b36-88f9-17af1cdeecb8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.