Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
1983
|
10
|
2
|
Tytuł artykułu
Effect of increased proportion of soy protein in diet on the development and on nitrogen metabolism in laboratory rats
Autorzy
Czarnowska-Misztal E.
,
Kunachowicz H.
,
Klys W.
Warianty tytułu
PL
Wpływ zwiększonego udziału białka sojowego w dietach na rozwój i metabolizm azotowy szczurów laboratoryjnych
RU
Vlijanie uvelichennogo soderzhanija soevogo belka v korme na razvitie i azotistyjj obmen laboratornykh krys
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
RU
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
1983
Tom
10
Numer
2
Opis fizyczny
p.87-108,fig.,ref.
Twórcy
autor
Czarnowska-Misztal E.
Department of Food Nutritional Value, National Food and Nutrition Institute in Warsaw, Warsaw, Poland
autor
Kunachowicz H.
Department of Food Nutritional Value, National Food and Nutrition Institute in Warsaw, Warsaw, Poland
autor
Klys W.
Department of Food Nutritional Value, National Food and Nutrition Institute in Warsaw, Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2315e5de-501e-4b36-88f9-17af1cdeecb8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.