Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2020
Tom
70
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Influence of β-glucan structures and contents on the functional properties of low-fat ice cream during storage
(
Aljewicz M.
,
Florczuk A.
,
Dabrowska A.
)
artykuł:
Physical, physicochemical, mechanical, and sensory properties of bioplastics from phosphate acetylated arenga starches
(
Rahim A.
,
Dombus S.
,
Kadir S.
,
Hasanuddin M.
,
Laude S.
,
Aditya J.
,
Karouw S.
)
artykuł:
Approaches for improvement in digestive survival of probiotics, a comparative study
(
Dudkiewicz A.
,
Masmejean L.
,
Arnaut C.
,
Onarinde B. A.
,
Sandara R.
,
Anvarian A. H. P.-T.
,
Tucker N.
)
artykuł:
Evaluation of the antioxidant and cytotoxic activities on cancer cell line of extracts of parasitic plants harvested in Tunisia
(
Attia I. B.
,
Zucca P.
,
Marincola F. C.
,
Nieddu M.
,
Piras A.
,
Rosa A.
,
Rescigno A.
,
Chaieb M.
)
artykuł:
Antioxidant and renin-angiotensin system inhibitory properties of cashew nut and fluted-pumpkin protein hydrolysates
(
Malomo S. A.
,
Niwachukwu I. D.
,
Girgih A. T.
,
Idowu A. O.
,
Aluka R. E.
,
Fagbemi T. N.
)
artykuł:
Impact of the encapsulation process by spray- and freeze-drying on the properties and composition of powders obtained from cold-pressed seed oils with various unsaturated fatty acids
(
Ogrodowska D.
,
Tanska M.
,
Brandt W.
,
Czaplicki S.
)
artykuł:
Effect of core temperature on the oxidation of lipids and proteins during steam cooking of large-mouth bass (Micropterus salmoides)
(
Wang K.
,
Bao Y.
,
Yang H.
,
Wang Y.
,
Chen D.
,
Regenstein J. M.
,
Zhou P.
)
artykuł:
Investigations of volatile organic compounds in berries of different Actinidia kolomikta (Rupr. abd Maxim.) Maxim. accessions
(
Cesoniena L.
,
Daubaras R.
,
Bogacioviene S.
,
Maruska A. S.
,
Stankevicius M.
,
Valatavicius A.
,
Zych M.
,
Ercisli S.
,
Ilhan G.
)
artykuł:
Coffee and its biologically active components: is there a connection to breast, endometrial, and ovarian cancer? - a review
(
Witkowska A. M.
,
Miranczuk-Chodakowska I.
,
Terlikowska K. M.
,
Kulesza K.
,
Zujko M. E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.