PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2014 | 21 | 01 |

Tytuł artykułu

Produkty drobiowe jako żywność funkcjonalna: modyfikacja składu tłuszczu żółtka jajka i mięsa drobiowego

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Poultry products as functional food: fatty acids modification in egg yolk and meat

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

21

Numer

01

Opis fizyczny

s.6-8,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności, Polska Akademia Nauk w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-230d36c6-0f07-492f-8a74-455ff1802f97
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.