Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2018
Tom
---
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Wina czerwone górą?
artykuł:
Proces peklowania i masowania mięsa
(
Chwastowska-Siwiecka I.
,
Baryczka M. J.
)
artykuł:
Analiza wyników handlu zagranicznego produktami mięsnymi w 2017 roku
(
Tereszczuk M.
)
artykuł:
Wpływ peklowania na jakość produktów mięsnych
(
Kolodziej J.
)
artykuł:
Charakterystyka produkcji kiełbasy białej
(
Wajdzik J.
)
artykuł:
Kompetencje przyszłości aktualne od 2500 lat
(
Gierczak-Grupinska K.
)
artykuł:
Złoci inżynierowie branży mięsnej
artykuł:
Zmiany barwy i tekstury hamburgerów o różnej zawartości tłuszczu podczas zamrażalniczego przechowywania
(
Mostowski R.
,
Kwasniewska-Karolak I.
)
artykuł:
Barwa peklowanych przetworów mięsnych
(
Cegielka A.
,
Hac-Szymanczuk E.
,
Chmiel M.
)
artykuł:
Historia maszynki do siekania mięsa
(
Skowron M.
)
artykuł:
Przemysłowa analiza obrazu CSB-Vision "okiem" Państwa fabryki
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.